martinette
livscoach & healer

Arbetet med min självutveckling blev min väg till livscoach och healer

Livscoach & Healer Malmö & Online

Som barn lekte jag healer

Jag har under de senaste åren gått genom en stor transformation, där jag arbetat mycket med min personliga utveckling, vilket jag ständigt fortsätter med. Jag har gått från en djup depression till att jag har hittat tillbaka till mig själv, mitt autentiska jag. .

När jag var barn var min största önskan att få hjälpa andra, jag lekte healer och ville vara en häxa som kunde koka magiska brygder som skulle göra under för andra människor. Den önskan har varit med mig under alla år men jag har inte riktigt vetat på vilket sätt jag skulle kunna hjälpa andra.

Jag kom till en punkt i mitt liv då jag kände att hela mitt liv rasade samman, vilket det också gjorde. Detta tvingade mig in i en väldigt intensiv och tuff period av mitt liv. Jag tvingades att avsluta mitt drömjobb som flygvärdinna och jag var osäker på om jag ville leva med min man efter 12 år eller om jag ens skulle fortsätta leva. Det blev en lång period där en kris efter en annan avlöste varandra, gamla sår revs upp, känslor som legat latent ville ut och det inre barnet skrek efter min uppmärksamhet.

Att bli reiki healer var början på en ny resa

Det tog ett tag för mig att inse att den hjälp jag tog till mig var inte till nytta för mig utom tvärtom. Som den sökaren jag är så börja jag leta efter andra alternativ och en dag var det som om jag ”vaknade” upp. Då började en lång helande resa som stundtals var fruktansvärd men det var värd varenda tår och smärta. Jag känner en stor tacksamhet för denna period, den har tvingat mig till att lyssna på mig själv, utforska mig själv, att tropå mig själv och framför allt hitta mig själv.

När jag bestämde mig för att gå Reiki healing utbildningen visste jag knappt vad det var, jag bara visste att det var det jag skulle göra. Jag påbörjade utbildningen med tanken att jag skulle heala mig själv utan någon plan på att jag skulle arbeta med healing. Men efter utbildningen blev det väldigt tydligt för mig att min lek som healer när jag var liten, inte var en lek utan något som jag antagligen har gjort i ett tidigare liv. Jag insåg att detta skulle vara en del av min framtid och då påbörjades en ny fin resa.

Under resans gång har jag ”dragits” till olika verktyg, kurser och utbildningar. Jag har bara följt med i flödet och lyssnat på magkänslan med en tro på att det jag gör har en mening.

Detta har resulterat i att jag har återupptäckt den spirituella delen av mig själv som jag haft sen jag var liten. Jag har fått en större förståelse för mina beteenden, men även varför och hur jag mått under alla mina år. Men framförallt har detta lett till att jag nu vet hur jag ska kunna hjälpa andra till ett bättre välbefinnande.

Min resa kommer aldrig att sluta, jag är en sökare och jag kommer ständigt att fortsätta utveckla mig själv, för min egen skull men även för att jag ska kunna ge dig värdefulla verktyg så att du kan heala dig själv.

Jag ser fram mot att vara en del av DIN helande resa.

Ljus & Kärlek 

Martinette Rosière Shengor

Livscoach & Healer Malmö & Online

Vill du veta mer om mig eller mina tjänster?

Rulla till toppen