innerdance

Ligg ner, slut dina ögon och lyssna in till musiken som tar dig till ett meditativt tillstånd och se vad som händer

Väck din inre livskraft med Innerdance . . .

Låt din själ dansa och utforska de djupaste delarna av dig själv

Innerdance är en vacker och kärleksfull process, en resa inåt som tar dig långt bort från det fysiska och öppnar dörrar till din inre värld. En värld där du kan uppleva en djup förbindelse med ditt inre jag och upptäcka skatter som gömmer sig där. Djupt inom oss alla finns en unik symfoni av tankar, känslor och drömmar som bara väntar på att få uttryckas.

I det ögonblick som du släpper taget och omfamnar vad som än är, öppnar du upp ditt hjärta för kärlekens och livets flöde. Det är som att bryta ned murar för att skapa utrymme för nya möjligheter och insikter.

Låt ditt inre ledas av musiken och lyssna på berättelserna som finns inom dig.

 

Omfamna ditt inre och vakna upp till ditt sanna autentiska jag . . .

Vad är Innerdance?

En aktiv form av meditation som tar dig närmre dig själv och världen omkring dig genom en ljudresa. En helande process med rötter från gamla traditioner av de filippinska shamanerna, Babaylan.

Innerdance syfte är att leda oss till ett tillstånd av ökad medvetenhet, väcka den inre visdomen och den inre livskraften som finns inom oss alla. Väcka det till en ny nivå som leder dig till din sanning och hjälper dig att öppna upp ditt hjärta för något större.

Det är en väg till återfödelse, tillit, kärlek och överlåtelse, samtidigt som du får möjligheten att släppa taget om kontrollen.

Det är en inre upplevelse där ett vibrationsskifte sker i ditt medvetande, där för att stanna och för att förändra ditt liv i sin helhet.

Det krävs ingen tidigare erfarenhet av dans eller meditation för att delta i Innerdance.

Det är en tillgänglig och inkluderande upplevelse för alla som känner sig kallad.

Ljudresa - en terapeutisk kraft för själslig och fysisk transformation

Ljudet och musiken guidar dig in till ett meditativt tillstånd och fungerar som en vibrerande kraft som löser upp spänningar, öppnar utrymme för reflektion och självinsikt.

Att använda musik och ljudlandskap som en guidande kraft för inre resor och utforskning är en välbekant teknik inom olika former av meditation och terapeutiska metoder, vilket kan fungera som en katalysator för läkning på både själsliga och fysiska nivåer.

Ljudresan i Innerdance är en kraftfull upplevelse där musiken, trots att den inte är nödvändig, spelar en avgörande roll för processen. Noga utformade spellistor skapas speciellt för Innerdance med ljudlandskap, musik, frekvenser, brus, rytmer och instrument. Dessa vävs samman för att fungera som ett verktyg för att stödja processen och fördjupa upplevelsen.  Musiken blir en guide genom upplevelsen och kan skapas för att följa en specifik berättelse eller resa, från att utforska inre landskap till att reflektera olika teman.

Med musikens flöde och vibrationer påverkas våra hjärnvågor, sömns dygnsrytmen, nervsystemet och energiflödet i kroppen, det väcker den inre livskraften.

 

Vi förs till ett halvvaket tillstånd av drömlikt medvetande, där det kan öppnas en dimension av klar medvetenhet där gränserna mellan det medvetna och undermedvetna suddas ut. Där det finns en möjlighet för att få tillgång till djupa tankar, djupa emotionella lager och minnen, vilket möjliggör en resa mot ett högre medvetandetillstånd. Vi får en möjlighet till att frigöra lagrade känslor, trauman, blockeringar, att om programmera djupt sittande programmeringar, vilket kan medföra att vi öppnar oss för nya möjligheter och ökad livskraft.

 

Genom att släppa kontrollen och låta musiken vara guiden på din inre resa, kan det bli möjligt att uppnå en djupgående helande effekt på både kropp och själ. Det är en upplevelse som går bortom det rent fysiska och sträcker sig in i de djupaste skikten av ens väsen, där musiken fungerar som en terapeutisk kraft som frigör fysiska blockeringar och skapar en harmonisk balans. Detta kan manifestera sig i bl.a fysisk läkning genom att minska muskelspänningar, förbättra sömnkvaliteten och stärka det övergripande välbefinnandet.

Innerdance - Malmö & online

Hur går en Innerdance session till?

En Innerdance session pågår vanligtvis i ca 120 minuter.

 

Introduktion:

En session börjar alltid med en introduktion, där det finns utrymme för att dela, ställa frågor och att uttrycka sina känslor man har just för stunden.

 

Session:

Under sessionen ligger du bekvämt på en yogamatta i savasana med slutna ögon medan musiken spelas i bakgrunden. 

Under sessionen uppmuntras du att slappna av, vara närvarande med de känslor som kommer och att låta fysiska sensationer få vara där de är. Du uppmanas också att låta kroppen röra sig fritt i respons till musiken och energin omkring och inom dig.

Medan du ligger där och fördjupar dig i musiken, är jag närvarande och en del av flödet. Min roll är att hålla rummet, vara ett stöd, vägleda dig och framförallt bevittna dig när du är i din  helande process.

Du befinner dig i en trygg och kärleksfull energi där ingen bedömning sker.

 

Integration:

Sessionen avslutas med en kort vila i tystnad där det är fint om du försöker att vara i ögonblicket, i stillheten, i pausen och känna allt som flödar . Ge alla förnimmelser känslor tankar och vibrationer utrymme för att fortsätta röra sig. Integrationen kan ta timmar, dagar eller ännu längre tid

 

Delning:

Vi avslutar med en delning, det är inget krav men att få öppna upp och att dela med sig av sin resa kan vara helande i sig själv.

Vad kan man uppleva under en Innerdance session?

Sensationerna av Innerdance är högst individuella och kan variera för varje person. Det finns inget ”rätt” eller ”fel” sätt att uppleva det på och det kan variera från gång till gång. Varje deltagare upplever unika aspekter av sin inre resan.

 

Viktigt att notera är att oavsett vad du upplever så kommer du alltid att få det du behöver för din personliga process vid varje tillfälle.

Sensationerna under Innerdance är många, och du kan bland annat uppleva:

Lita på att vad du än upplever under sessionen så är det för ditt högsta bästa och för din personliga utveckling.

 

Ha tillit, lita på processen och låt den inre dansen guida dig på din unika resa.

gruppsession

Utforska din egen inre resa tillsammans med andra i en gemenskap. Dela den vackra upplevelsen med andra som är där för samma eller liknande anledning som du.

 

I en gruppsession skapas en kärleksfull och harmonisk energi som omsluter och ger stöd till varje deltagare.

 

Upplev den magi som uppstår när vi gemensamt utforskar våra hjärtans vägar.

 

Sessionerna sker i Malmö, andra städer eller online. Håll utkik i kalendern, på min Instagram eller registrera dig för nyhetsbrev för att få information om när jag håller mina sessioner.

onlinesession

Oavsett var i världen du befinner dig, kan du delta i en Innerdance session. Ett sätt för dig att utforska ditt inre i bekvämligheten av ditt eget utrymme. Låt ditt inre utforskas och väckas, oavsett var du befinner dig på jorden.

 

Sessionerna sker via zoom, både grupp och 1:1 sessioner.

1:1 session

Vid en privat session riktar sig all uppmärksamhet helt till dig, där vi kan göra en djupdykning in i din inre värld med skräddarsydd vägledning och stöd. Det är din unika resa, och jag är här för att skapa den mest meningsfulla och personliga upplevelsen för dig.

 

Tillsvidare sker sessionerna endast online, du kan även boka sessionen med en annan person.

Innerdance är ej lämpligt vid:

Detta är endast för en försiktighetsåtgärd och inte för att det är en fara. Vid liknande eller andra tillstånd kontakta mig på boka@rosiere.se för rådgivning.

Vill du att jag kommer till din stad?

Har du en studio eller tips på en studio i Sverige där jag kan hålla i en Innerdance session?

Kommande evenemang

Håll dig uppdaterad

För att hålla dig uppdaterad kan du följa mig på Instagram, prenumerara på min kalender eller registrera dig för nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

Vill du uppleva en inre resa som kan vara läkande för hela dig?

Rulla till toppen