innerdance
kundalini activation

En inre dans där din kropp, sinne och själ är ett

Upplev Innerdance och låt din själ dansa

Utforska de djupaste delarna av dig själv

En vacker och kärleksfull process, en resa inåt som tar dig långt bort från det fysiska och öppnar dörrar till din inre värld.

En värld där du kan uppleva en djup förbindelse och upptäcka skatter som gömmer sig där. Djupt inom oss alla finns en unik symfoni av tankar känslor och drömmar som bara väntar på att få uttryckas.

 

Låt ditt inre ledas av musiken, skapa rörelse och lyssna på berättelserna som finns inom dig.

Omfamna ditt inre och vakna upp till ditt sanna jag . . .

Vad är Innerdance?

Innerdance är en process som väcker din inre livskraft och vitala energi. En inre gudomlig och kreativa livskraft som är väldigt kraftfull, men kärleksfull och mjuk.

Innerdance kan väcka den vilande energin och ditt energisystem till en ny nivå som leder dig till din sanning och hjälper dig att öppna upp ditt hjärta för något större.

När energin aktiveras och får flöda fritt kan den koppla oss till vår renaste essens, vårt högsta medvetande och intelligens, vårt högsta jag. En väg till återfödelse, tillit, kärlek och överlåtelse, samtidigt som man släpper taget om kontrollen.

 

Energin frigör och renar dig från allt som begränsar din frihet och din förmåga att utrycka vem du verkligen är. Det hjälper dig att släppa blockeringar, rädslor och allt som inte får dig att utvecklas.

Det är en inre upplevelse som höjer dina vibrationer, en inre dans där din kropp, sinne och själ är ett.

Hur går en Innerdance klass till?

Vi börjar med att tona in med en kort andningsövning för att tillsammans grunda oss, komma till stillhet och koppla ihop oss med kroppen.

Ni lägger er sedan på yogamattan i savasana med slutna ögon. För en förhöjd upplevelse och för att lättare gå in i sig själv kan man använda en ögonbindel.

 

Musiken är noga utvald för att skapa ett flöde och fungerar som en förstärkning av kundalini aktiveringens upplevelser och resa. Musiken spelas väldigt högt, är man känslig kan man använda öronproppar. 

 

När du väl ligger ner ska du med ett öppet sinne bara

slappna av och låta din kropp flöda med i energin.

Medans ni ligger ner och känner in musiken kommer jag att med mina händer, kropp och röst vara en del av flödet av livsenergin. Jag öppnar upp och aktiverar ert energifält, ser till att det sker i ett mjukt och fint flöde. Denna energi som öppnas upp  kan aktivera din kundalinienergi.

 

Jag är närvarande och rör mig i rummet och kan eventuellt vidröra er på visa delar på kroppen t.ex. på chakran och meridianer.

När klassen är färdig är man välkommen att dela med sig av sin upplevelse om man vill. Bara att dela med sig kan vara helande i sig själv.

 

Vid en online klass fungerar det på samma sätt bara att vi inte är i samma rum tillsammans och istället ses över en skärm.

Att göra det online är lika kraftfull som att göra den på plats.

Oavsett om det är på plats eller online så är det ett säkert space, utan något dömande och bara i en gudomlig kärleksfull energi.

Sessionen sker i en mindre grupp antingen på plats eller online via Zoom.

 

Vad kan man uppleva under klassen?

Upplevelsen av Innerdance är individuell och kan kännas olika vid varje tillfälle. Det beror på att våra kroppar och energier är unika. Det kan även bero på din tillit och hur villig du är för att öppna upp för nya nivåer av medvetandet.

Ditt humör och hur du är känslomässigt just vid tillfället kan även spela en roll.

Oavsett så kommer energin alltid ge dig det du behöver för din process och det du behöver just vid tillfället.

 

Sensationerna är många och du kan uppleva:

Lita på att vad du än upplever under klassen så är det för ditt högsta bästa och för din personliga utveckling.

Låt energin guida dig . . .

Innerdance är ej lämplig vid:

Vid liknande eller andra tillstånd kontakta boka@rosiere.se innan bokning.

Kommande evenemang

Håll dig uppdaterad

För att hålla dig uppdaterad kan du följa mig på Instagram, prenumerara på min kalender eller registrera dig för nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

Vill du uppleva en inre resa som kan vara läkande för hela dig?

Rulla till toppen