Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Innerdance – Intense Journey – Kvinnocirkel i Malmö

februari 8 - mars 21

4000Kr
Kvinnocirkel malmö

Innerdance – Intense Journey – Kvinnocirkel

 

Välkommen till en intensiv resa med Innerdance i en unik kvinnocirkel!

Upplev djupet av själv utforskning och kraften i en gemenskap.

 

9 veckors djup inre resa

Det är något väldigt vackert och unikt när kvinnor samlas i en cirkel för att utforska sin inre kraft. När vi möts som systrar uppstår en helande energi, som omfamnar varje hjärta.

Med kärlek och värme välkomnar jag dig till en kvinnocirkel där du kan uppleva en djupgående resa av själv upptäckt och djupt helande, med en unik kombination av Innerdance och coaching. Under 9 veckor kommer vi att tillsammans skapa en trygg och kärleksfull plats där du får möjlighet att utforska ditt inre, dela dina tankar och känslor, och växa tillsammans med likasinnade själar.

 

Vecka 5 – början på en ny resa

Vi börjar resan med en 1:1 coaching samtal samtal där jag lyssnar på hela dig och använder mig utav min intuition för att ställa kraftfulla frågor. Frågor som kan väcka din medvetenhet, skapar insikter, tydlighet och klarhet så att du kan föras vidare i livet. Tillsammans ser vi på det som har varit, ditt nu och där du önskar att vara. Innan vårt första möte uppmanar jag dig att reflektera över vad du önskar uppnå med denna djupgående resa. Kanske är det att hitta lugn, förståelse eller helt enkelt känna dig mer förankrad i nuet. Oavsett vilket, är detta din personliga resa. 1:1 sessionen sker under vecka 5 och tiden bokas i samband med din bokning av plats.

 

Kvinnocirkeln möts en gång i veckan

I 7 veckor möts vi alla i cirkeln en gång i veckan, varannan vecka på Studio FEEL i Malmö,  varannan vecka digitalt, via zoom (se datum längre ner)

Veckorna vi möts på Studio FEEL dyker vi in i Innerdance och har meningsfulla djupa samtal. De veckor vi möts digitalt, är en tid där du får grupp coachning, där det finns möjlighet att dela ditt nu, reflektera, bli lyssnad på och att lyssna på andra. Dessa möten avslutas med en stund med healing.

Varje möte inledes med att vi ger oss en stund att känna in, landa i stunden och närvara i våra kroppar. Det är en stund av gemensam närvaro där vi skapar utrymme för varje individ att öppna upp och dela sina innersta tankar. Vi är en cirkel av förståelse, där varje röst är viktig och varje hjärta är välkommet.

Under våra samtal kommer du att bli lyssnad på utan fördomar och utan rädsla för att bli bedömd. Det är en plats där du kan vara sårbar och ändå känna dig stark. Vi är en gemenskap som är här för att stötta varandra genom den ibland utmanande processen av personlig tillväxt.

Slutet innebär en början på något nytt

Allting har ett slut och ibland kan det vara svårt med ett avsked. Men se detta som ett fint avsked du kan ge dig själv. Ett avsked av ditt gamla jag och ett välkomnande av ditt nya jag. Efter dessa intensiva 9 veckor tillsammans kommer vi att avsluta med ett 1:1 coaching samtal för att reflektera över din resa. Det är en tid att se tillbaka på den väg du har vandrat och titta framåt mot vad som kommer härnäst. Jag är här för dig, varje steg på vägen.

 

Pilotgrupp – hjälp mig att forma något vackert

För några år sedan fick jag en tanke, att jag ville skapa någon form av kurs eller program där jag kan dela med mig av de fina verktygen jag funnit på vägen. Jag började planera, skriva ner tankar och till och med haft testklienter.

Men kände att det var något som fattades, även om de verktyg jag har fått med mig är kraftfulla så har jag känt att det inte var helt rätt för mig.

Nu när Innerdance har kommit in i mitt liv och jag har förstått vilken kraftfull modalitet det är, så är det en självklarhet att det är utifrån den jag ska arbeta med.

Därför har jag skapat denna kvinnocirkel som jag ser som en pilotgrupp.

Jag har en önskan och vill skapa något unikt, något som verkligen ger en mening för varje individ som deltar. Jag vill att varje deltagare ser och känner resultat. Jag vill att när de som har gjort denna resa kan se tillbaka och känna att det verkligen var värt allting.

Därför kommer ditt deltagande ha en stor betydelse för mitt arbete framåt. Ditt deltagande är väsentligt och din feedback kommer vara ovärderlig för att forma, skapa och förbättra upplevelsen.

 

Tillsammans med er kan jag skapa något väldigt vackert och magiskt.

 

Läs mer om Innerdance 

 

Pilotgruppspris 4000kr

 

I priset ingår

2 st 1:1 coaching samtal à 90 min (online)

4 st Innerdance sessioner à 180 min (på plats)

3 st gruppcoaching samtal med healing à 180 min (online)

Värde ca 9000kr

Delbetalning erbjuds

 

Datum

Vecka 5

1:1 coaching samtal, bokas in i samband med anmälan av din plats

Vecka 6– Torsdag 8 FEB 17.30 – ca.20.00

Innerdance på Studio FEEL

Vecka 7– Måndag 12 FEB 18- ca.20.00

Digitalt möte

Vecka 8– Torsdag 22 FEB 17.30 – ca.20.00

Innerdance på Studio FEEL

Vecka 9– Onsdag 28 FEB 18- ca.20.00

Digitalt möte

Vecka 10– Torsdag 7 MARS 17.30 – ca.20.00

Innerdance på Studio FEEL

Vecka 11– Tisdag 12 MARS 18 – ca.20.00

Digitalt möte 

Vecka 12– Torsdag 21 Mars 17.30 – ca.20.00

Innerdance på Studio FEEL

Vecka 13

1:1 coaching samtal, bokas in i samband med anmälan av din plats

 

INNERDANCE ÄR EJ LÄMPLIGT VID:

  • Graviditet
  • Epilepsi
  • Hjärtproblem
  • Nyligen opererad
  • Psykiska sjukdomar och besvär
  • Stark medicinering för ovanstående

Vid liknande, andra tillstånd eller andra frågor, kontakta mig på boka@rosiere.se

 

Boka dig här

Platserna är begränsade och släpps den 31 december 2023.

 

Låt kärlek och öppenhet guida oss genom dessa veckor.

 

Tillsammans är vi starka, och tillsammans kommer vi skapa en kraftfull gemenskap av stöd och förståelse.

 

Med värme och öppet hjärta,

Martinette

Detaljer

Start:
februari 8
Slutar:
mars 21
Kostnad:
4000Kr

Plats

Studio FEEL
Davidshallsgatan 11
Malmö, 21145 Sverige
Visa Plats-webbplats
Rulla till toppen