Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Innerdance – Väck din inre livskraft

augusti 4 ,16:00 - 18:00

500Kr

Innerdance – En Transformativ Ljudresa

 

Innerdance är inte en dans i traditionell mening, det är en ljudresa som förenar olika element av musik och energiarbete. Det är en djupt meditativ och intuitiv process som strävar efter att väcka din livskraft och leda dig på en inre resa som kan förändra medvetandet på ett djupgående sätt.

Genom musiken aktiveras specifika hjärnvågs mönster som stimulerar ett vaket drömlikt tillstånd av klar medvetenhet. Den påverkan som sker på hjärnvågor och nervsystem kan bland annat bidra till att frigöra emotionella blockeringar och omprogramera begränsande övertygelser.

En session börjar med en grundande övning för att förflytta dig från dina tankar till kroppen. Därefter blir du inbjuden att lägga dig ner på din yogamatta, sluta ögonen, att ha tillit och inte göra något annat än att vara nyfiken på vad som kan uppstå.

Under sessionen kan du uppleva en mångfald av upplevelser, såsom känslomässiga och fysiska frigörande, djup avslappning samt insiktsfulla tillstånd och en känsla av att vara ett med allt. Kroppen kan intuitivt och spontant röra sig i respons på musiken och energin i rummet. Oavsett vad som än sker är det för ditt högsta bästa och en del av din personliga process.

Ingen tidigare erfarenhet krävs, men en inre kallelse att utforska dig själv är viktig och att du är redo att ta ansvar för dina känslor under och efter sessionen.

EJ LÄMPLIGT VID:

* Graviditet
* Epilepsi
* Hjärtproblem
* Nyligen opererad
* Psykiska sjukdomar och besvär
* Stark medicinering för ovanstående

(Vid liknande eller andra tillstånd kontakta boka@rosiere.se innan bokning för rådgivning)

Hur går en session till?

Introduktion:

Sessionen börjar med en introduktion, där det finns utrymme för att dela, ställa frågor och att uttrycka sina känslor man har just för stunden.

Session:

Du ligger på en yogamatta med slutna ögon medan musik spelas. Du behöver bara slappna av och vara närvarande med dina känslor och fysiska sensationer. Jag stödjer och vägleder dig i din helande process. Du befinner dig i en trygg och kärleksfull energi där ingen bedömning sker.

Integration:

Vi avslutar med en kort vila i tystnad för att du ska få känna och låta allt flöda. Delning: Vi avslutar med en delning, det är inget krav men att få öppna upp och att dela med sig av sin resa kan vara helande i sig själv.

Läs mer om Innerdance här.

BOKA MED EN VÄN

Ta med en vän, betala 800 kr för båda.

B O K A 

Boka din plats här 

Vill du betala via SWISH, boka via mejl till boka@rosiere.se

 

 Är du redo att väcka din livskraft och ge dig ut på en djup inre resa?

 

Detaljer

Datum:
augusti 4
Tid:
16:00 - 18:00
Kostnad:
500Kr

Plats

Ayurvediskt Center
Skeppsbron 5
Malmö, 21120
+ Google Map
Visa Plats-webbplats
Rulla till toppen