Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Innerdance – Kundalini Activation ONLINE

februari 17 ,11:00 - 13:00

450Kr
innerdance kundalini activation online

Välkommen på Innerdance online

Vad är Innerdance ?

En ljudresa där musiken guidar dig in till ett meditativt tillstånd och fungerar som en vibrerande kraft som löser upp spänningar och öppnar utrymme för reflektion och självinsikt. Det är en vacker och kärleksfull och helande process, en resa inåt som tar dig långt bort från det fysiska och öppnar dörrar till din inre värld.
Det krävs ingen tidigare erfarenhet av dans eller meditation för att delta.
Det är en tillgänglig och inkluderande upplevelse för alla.

Hur går en session till?

Introduktion:
En session börjar alltid med en introduktion, där det finns utrymme för att dela, ställa frågor och att uttrycka sina känslor man har just för stunden.
Session:
Under sessionen ligger du bekvämt på en yogamatta i savasana med slutna ögon medan musiken spelas i bakgrunden. Om du är känslig för ljud är det helt okej att använda öronproppar.
Under sessionen uppmuntras du att slappna av, vara närvarande med de känslor som kommer och att låta fysiska sensationer få vara där de är. Du uppmanas också att låta kroppen röra sig fritt i respons till musiken och energin omkring och inom dig.
Medan du ligger där och fördjupar dig i musiken, är jag närvarande och en del av flödet. Min roll är att hålla rummet, vara ett stöd, vägleda dig och framförallt bevittna dig när du är i din helande process. Du befinner dig i en trygg och kärleksfull energi där ingen bedömning sker.
Integration:
Sessionen avslutas med en kort vila i tystnad där det är fint om du försöker att vara i ögonblicket i stillheten i pausen och känna allt som flödar . Ge alla förnimmelser känslor tankar och vibrationer utrymme för att fortsätta röra sig.
Delning:
Vi avslutar med en delning, det är inget krav, men att få öppna upp och att dela med sig av sin resa kan vara helande i sig själv.
En online session är lika kraftfull som att göra den på plats. Oavsett om det är på plats eller online så är det ett säkert space, utan något dömande och bara med en ren och kärleksfull intention..

Läs mer om Innerdance.

Boka din plats här.

 

Kontakta mig vid frågor

Med värme,
Martinette

Detaljer

Datum:
februari 17
Tid:
11:00 - 13:00
Kostnad:
450Kr

Plats

Online
Zoom + Google Map
Rulla till toppen